Home.Hobbyhoek.Mijn werk.Op stap.Fotoalbum.Fotografie.Linken.Contact.

Copyright Piggelmee & Co

    

Piggelmee & Co
Bezoek ook foto-ruud.nl
FOTOALBUM
Het accent komt steeds meer op fotografie te liggen. Na de aankoop van mijn eerste digitale camera is het een combinatie van: interesse in waarnemen, snel resultaat kunnen zien en ook dat resultaat snel op je site kunnen gebruiken.

Op deze startpagina van mijn album vind je sinds februari 2011 de foto van de week. Vaak is deze gemaakt met de mobiele camera die ik altijd bij me draag. Andere keren met de Nikon die veel meer mogelijkheden biedt.
Klik hier voor foto van de week 2018 serie.

Met ingang van februari 2016 een abonnement op ZOOM magazine en later die maand daar zelf een selectie op de site plaatsen, zie http://foto-ruud.zoom.nl/

Verder vind je ook een pagina met filmpjes die met een fotocamera zijn gemaakt.

Fotografie websites - zie Linken
In juli 2011 maakte ik tijdens Summer Darkness festival zo’n tachtig foto’s van Jolien Klaassen, die daar in eigen creatie rondliep. De foto die ik zelf mijn beste resultaat vind, zie je hier op homepage, hangt in print thuis aan de wand en is achtergrond op mijn mobiel.

In september 2011 zie ik bij googlen op Jolien dat die foto erg hoog staat op resultaten voor afbeeldingen. Daar ben ik toch wel trots op. Zie hieronder screenshot wat ik daarvan maakte.

Maart 2016 een overzichtje maken van Google resultaten waar ik bij zoeken op afbeeldingen met eigen foto’s terug zie.
Klik voor grote versie screenshot