Hobby
Home.Hobbyhoek.Mijn werk.Op stap.Fotoalbum.Fotografie.Linken.Contact.
LINKEN
Lichtpuntjes op internet II

Via YouTube clips terugblikken op televisieprogramma’s met inventieve mensen die al improviserend vanuit de weinige beschikbare
Dirty Rotten Survival

In Nevada met zelfgebouwde fietsen een deel van de Pony Express route volgen en met weinig middelen in een woestenij zien te overleven: Davbe Canterbury, Dick Strawbridge en Johnny Littlefield gaan de uitdaging aan. Zoals ze in iedere aflevering van ‘Dirty Rotten Survival’ met beschikbare middelen landschap en omstandigheden het hoofd bieden en elkaar in wedstrijden uitdagen.
Junkyard wars Flight of the Century

Scrapheap challenge waar teams normaal gesproken van schroot allerlei voertuigen of instrumenten moeten maken om in wedstrijd tegen elkaar uit te komen. In deze aflevering staan we stil bij het 100-jarig jubileum van de eerste vlucht van de gebroeders Wright op 17 december 1903. Drie teams uit VS, UK en Frankrijk bouwen vliegtuigen na uit de eerste jaren van de luchtvaart.
Alle wegen leiden naar Rome

Op de site roadstorome.moovellab.com wordt aangetoond dat dit echt waar is. Het plaatje is op die site gemaakt en laat zien op hoeveel manieren je van half uur loopafstand naar hartje Utrecht kan lopen.
Ga naar roadstorome.moovellab.com