Hobby
Home.Hobbyhoek.Mijn werk.Op stap.Fotoalbum.Fotografie.Linken.Contact.
Webontwerpen
Een erg leuk onderdeel van mijn werk als webmaster vind ik het uitleven, indien mogelijk, op het ontwerpen en vormgeven van een website.

Ik heb nu de vrije hand op mijn eigen site, maar heb in het verleden mijn creativiteit ook losgelaten op het intranet van Pax Christi en nu van IKV Pax Christi.

Vaak doe ik iets met een website als een collega afscheid neemt op het werk: alleen een homepage om te printen en op te nemen in een ‘afscheidsboek’ of ook wel een webontwerp om op CD gebrand mee te geven.

Op deze pagina zal ik staaltjes van die ontwerpen opnemen, natuurlijk wel ‘gecensureerd’ voor al te persoonlijke opmerkingen over die collega.

Inmiddels heb ik het programma wat ik gebruik om deze site vorm te geven ook geïntroduceerd bij collega’s en vrienden. Je vindt op deze pagina ook linken naar de sites die zij maakten.

Allereerst heb ik het ontwerp opgenomen van de Lieve Lenne website, gemaakt voor een collega die afscheid nam - klik op illustratie om site te openen.

Hieronder een website die ik even snel heb gemaakt voor mijn werk, najaar 2006. Met het oog op allerlei contacten was het webdomein ikvpaxchristi.nl al geclaimd, maar een echte officiële site liet nog op zich wachten. Dit was een overbrugging totdat eind januari 2007 de huidige site werd gelanceerd. - klik op illustratie om site te openen.

April 2009 kom ik in contact met Corry die een site aan het maken is en wel wat hulp kan gebruiken. Ze maakt via mij kennis met Studio Webdesign 4 Pro en dat leidt tot dit resultaat:

Collega Angelique Kuijer kreeg van ons als afdeling Office het programma Studio Webdesign voor haar verjaardag en maakte een site voor het klusbedrijf van haar man op www.kuijeronderhoudsbedrijf.nl

Bezoek www.kuijeronderhoudsbedrijf.nl

Inmiddels heeft ook website - en fotografie maatje Corry een eigen site gemaakt. Je vindt het resultaat op het adres www.roessingh-art.nl, inmiddels al weer haar tweede eigen site in nieuw ontwerp en op nieuw adres.