Bereiding
- Olijfolie heet laten worden in een pan met dikke bodem. Fijngesnipperde ui en gesneden
champignons met knoflook toevoegen en goudbruin bakken.
- Tomatenpuree erbij en dit alles goed doorbakken. Vervolgens de gepelde tomaten toevoegen
en deze fijn laten koken. Op het laatste moment de gesneden verse basilicum en wildspinazie
bij de saus, om het knapperige effect te behouden.
- Ondertussen de pasta 'el dente' laten worden in ruim water. Afgieten, maar niet afspoelen!
- Meng de spaghetti met de saus en voeg naar smaak nog wat peper en zout toe. Alles
naar wens? Verdeel het gerecht over de borden en maak het af met de geraspte mozzarella,
de pijnboompitten en de in reepjes gesneden parmaham.
- Valt je eigen uitvoering tegen, bel Ruud en ga met hem eten bij Toque Toque om de
pasta van meester Hans te proeven. (Ruud trakteert de eerste keer!)
Helaas: Hans werkt niet meer bij toque Toque en de spaghetti staat niet meer op het
menu!)