Hobby
Home.Hobbyhoek.Mijn werk.Op stap.Fotoalbum.Fotografie.Linken.Contact.

Bereiding

 

Ui fijn snipperen, paprika in blokjes snijden.

Maïs en doperwten laten uitlekken.

Ingrediënten mengen.

De tonijn afgieten, losmaken en door mengsel scheppen.

Sausje maken van mayonaise, yoghurt, knoflook en naar smaak peper, suiker en zout.

 

Serveren met (stok)brood

 

Het recept is de basis voor een maaltijd tijdens de Polenreis in 2008. Vandaar de dubbele benaming van ingrediënten: Nederlands en Pools.

 

Maissalade met tonijn

 

Ingrediënten

 

Ui - cebula

Paprika - papryka

Doperwten - grochem luskanym

Mais - najczęściej

Tonijn - tuńczyki

Mayonaise - majonez

Yoghurt - jogurt

peper - pieprz

Zout - sól

Knofloof - czosnek

Suiker - cukru

Brood - chleb

 

Bron

Allerhande

 

 

Lees Wikipedia over de tonijn
CR > Recept